Magic Forest!

SKU: M25-001

Produsent:

Et søtt og syrlig skogseventyr

HEY YUM! Magic Forest! er et yummilicious godteri med frukt, tilsatt litt honning og uraffinert sukker som er rørt sammen men den søteste intensjon. Magic Forest! er et lite univers av fruktfigurer fra de magiske skoger med friske smaker av frukt. Alle produktene til HEY YUM! er glutenfrie.

29,-

Ved å kjøpe dette produktet får du 29 teblad. I handlekurven har du da totalt 29 teblad som senere kan konverteres til en verdikupong på 3,-.


Spesifikasjoner

Vekt 50 gram
Fri for melk Ja
Fri for gluten Ja

Mer informasjon

Ingredienser: glukosesirup, sukker, geleagent (pektin), syre: sitronsyre, syreregulator (natriumtartrat, kaliumtartrat), naturlig smak, naturlig appelsinsmak, naturlig tyttebær smak med andre naturlige smaker, fruktjuice konsentrat (solbær, bringebær, appelsin, tyttebær, jordbær, sort gulrot), naturlig gurkemeiesmak*, carnaubavoks

Fri for gluten, melk & soya - vegansk.

Om HEY YUM!

Henriette er grunderen bak HEY YUM!. Hun ønsket seg noe sikkelig digg godteri uten nonsens og unødvendige tilsetninger. Hun tok derfor fatt på oppgaven selv, noe som resulterte i sin egen populære merkevare, nemlig HEY YUM!. De inneholder ingen unødvendige tilsetninger, kun de beste rene råvarer man kan lage vingummi av. Fargestoffene kommer naturlig fra smakene du finner i hver sort, og ikke noe mer. HEY YUM! er fri for gluten og laktose. Deler av serien er vegansk, og deler inneholder litt honning.

HEY YUM! sitt manifest er bygget på 3 pilarer:

1. ACE TASTE

Uimottståelig, ecolicious godteri, som er natulig på smak og utseende. bedre for kroppen, og bedre for planeten – uten kompromiss på smak.

2. MIGHTY ETHICS

Ingenting som ser ut som eller smaker som en kunstig tilsetning, farge eller smakstilsetning finner veien inn i HEY YUM!.

3. BALANCE IS THE BOSS

Livet er ikke alltid perfekt, derfor må man finne balanse. HEY YUM! er ikke en superfood, men et godteri. Det er derfor en treat, noe litt rampete, som du kan spise en gang i blant. Laget av de beste råvarene som mulig.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Anmeldelser (0)