Lillys yppige appelsin

SKU: TE12-002

Produsent:

Lillys yppige appelsin er en kinesisk grønn te med blader av ringblomst, biter av appelsinskall og en forfriskende smak av sitron og lime.

98,-

Ved å kjøpe dette produktet får du 98 teblad. I handlekurven har du da totalt 98 teblad som senere kan konverteres til en verdikupong på 10,-.


Spesifikasjoner

Forpakning Pyramidepose
Type Smaksatt

Mer informasjon

Grønn te hylles med rette som en fantastisk helsedrikk og konsumeres heftig i Kina og Japan. Etter plukking tørkes bladene før de rulles for hånd for å frigjøre bladenes helsebringende enzymer. Oksideringen stoppes deretter ved å tilføre varme og teen beholder på den måten den friske , grønne fargen.

Japanerne drikker ofte grønn te sammen med sushi. Lillys er derfor knallbra sammen med en bit nigiri og litt wasabi. Tetøsene sier som i Japan: “Itadakimasu!”

Putt en pose i koppen og hell over varmt, men ikke kokende vann. Normal trekketid for grønn te er 4-6 min. Pass på at Lilly ikke blir liggende alt for lenge i koppen da du risikerer at hun kan bli noe sur og bitter - og det vil vi ikke! ;) Også nydelig som is-te!

Inneholder 14 pyramideposer (100% komposterbare)

Anmeldelser (0)