Cold Brew: Cucumber & Apple

SKU: TP18-003

Produsent:

Vann har aldri smakt så godt - en avkjølende forfriskende blanding, perfekt for å pimpe opp det kalde vannet ditt!

OBS: Straks tomt!

89,-

Ved å kjøpe dette produktet får du 89 teblad. I handlekurven har du da totalt 89 teblad som senere kan konverteres til en verdikupong på 9,-.


Spesifikasjoner

Forpakning Pyramidepose
Type Smaksatt

Mer informasjon

Ingredienser: eplepress, sitronsyre, hvit hibiskus, spirulina, agurkekstrakt (naturlig agurksmak), agurk, naturlig smaksstoff (vannmelonsmak).

En blanding av agurk og eple gir en superlett og kjølig drink. Denne deilige blandingen vil gjøre det å drikke vann mye mer morsomt. Klarer du to liter om dagen? Lett!

Men vent litt, kaldbrygging - er det ikke bare iste? Vel, sluttresultatet er stort sett det samme, men forskjellen ligger i hvordan du brygger det.

All te våre kan gjøres om til deilige iste, men du må først brygge de i kokende vann, da de ikke er designet for å tilføres kaldt vann. Vanligvis lager man et stort parti te i en mugge for å danne et konsentrat, lar det stå i kjøleskapet over natten og fyller på med is og kaldt vann - det smaker fantastisk, selv om det tar litt tid og krefter. Men det var de gamle dager - kom inn, kaldbrygging!

Våre kaldbryggposer er behandlet med varme, slik at de kan brygges raskt og trygt i kaldt vann. Dette kompromitterer ikke smaken - du kommer bare mye raskere fram til målet.

Kaldbrygg er bokstavelig talt det som står på boksen - bare legg en av teposene i glasset eller flasken med vann, så er du klar. Vi synes de smaker perfekt etter 5 minutter, men du kan brygge dem så lenge du vil, og du kan fortsette å fylle på hele dagen også.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Anmeldelser (0)