Cold Brew: Peach & Mango

TP18-002

Vann har aldri smakt så godt - en avkjølende forfriskende blanding, perfekt for å pimpe opp det kalde vannet ditt!

More details

Kundeklubben Tebladet: Kjøp dette produktet og få opptil 99 teblad. I handlekurven har du da 99 teblad til en verdi av 10,-.


99,-

Mer informasjon

Ingredienser: hvit hibiskus, eple, søte bjørnebærblader, sikoriarot, naturlige smakstilsetninger, sitronsyre, rødbeter, fersken, mango.

I tilfelle du gikk glipp av nyhetene har teapigs fått et helt nytt tillegg til sitt kaldbryggesortiment ... hallo fersken og mango! Dette betyr at kaldbrygging nå er tilgjengelig i 3 forfriskende smaker; fersken & mango, litchi & rose og agurk & eple, bare stikk en i vannflasken eller et glass vann og ... vel, det er det! Ingen venting på at kjelen skal koke, uten tilsatt sukker, ingen ekle siruper og bare 3 kalorier per 500 ml servering - en sikker vinner!

Men vent litt, kaldbrygging - er det ikke bare iste? Vel, sluttresultatet er stort sett det samme, men forskjellen ligger i hvordan du brygger det.

All te våre kan gjøres om til deilige iste, men du må først brygge de i kokende vann, da de ikke er designet for å tilføres kaldt vann. Vanligvis lager man et stort parti te i en mugge for å danne et konsentrat, lar det stå i kjøleskapet over natten og fyller på med is og kaldt vann - det smaker fantastisk, selv om det tar litt tid og krefter. Men det var de gamle dager - kom inn, kaldbrygging!

Våre kaldbryggposer er behandlet med varme, slik at de kan brygges raskt og trygt i kaldt vann. Dette kompromitterer ikke smaken - du kommer bare mye raskere fram til målet.

Kaldbrygg er bokstavelig talt det som står på boksen - bare legg en av teposene i glasset eller flasken med vann, så er du klar. Vi synes de smaker perfekt etter 5 minutter, men du kan brygge dem så lenge du vil, og du kan fortsette å fylle på hele dagen også.

Detaljer

Tetype Frukt
Smak Smaksatt
Forpakning Pyramidepose

Anmeldelser (0)

Andre varer i samme kategori (30)

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også