Våre varer fra Gnaw Chocolate

På begynnelsen av 2010-tallet sa Matt og Teri opp sine voksne jobber (for kjedelige å gå innpå her), og åpnet en sjokoladebutikk i sentrum av solrike Norwich.

Den søte virksomheten var god, men de var aldri virkelig fornøyde med sjokolademerkene de lagerførte. Alt føltes for alvorlig, og vel, litt kjedelig.

Høflige diskusjoner om problemet (Matt klagde over lengden) førte til noe amatørchocolatiering, litt banning, svikt, suksesser, personlig vekst og til slutt håndlagde sjokoladestenger.

Gnaw ble født. Og det begynte å selge. Et kort musikalsk mellomspill senere, og de første seriene hadde gått fra de søte butikkhyllene. Andre mennesker ville også ha lager. Ting hadde blitt ekte.

Den store avgjørelsen ble tatt og de sa farvel til butikken og hoppet inn i sjokolade på heltid. Matt og Teri flyttet småskalaproduksjonen til litt større lokaler (disse hadde spennende ting som rulledører for leveranser og noen seriøse hyller).

En liten fjellklatring senere, og ting har hoppet fremover. Teamet og bygningen de befinner seg i har blitt utvidet. Og Gnaw har vokst fra noen få Norfolk-forhandlere til butikker rundt om i verden!

Viser 1 - 1 av 1 vare
  • På lager

    Både ekorn og mennesker er gale etter denne fantastiske peanøtt-perfeksjonen av en melkesjokolade! Glitrende, salt og karamellglatt! Denne vidunderlige baren er nydelig pakket i fullt komposterbar innpakning og folie 🌱, den er også laget uten gluten og palmeolje!

    59,-
Viser 1 - 1 av 1 vare