Alltid fri frakt

Tetid er en norsk nettbutikk, med fysisk lager i Trondheim. Hos Tetid er det alltid fri frakt, uansett ordrestørrelse. Vi er opptatt av at handel av te på nett skal være enkelt og forutsigbart, og ønsker å motivere våre kunder til å prøve ut nye produkter uten å bli tvunget til store bestillinger eller høye fraktgebyr.

På tross av dette er vi svært opptatt av miljøet og er bevisst det avtrykket en nettbutikk legger igjen i form av blant annet transport og emballasje. Vi oppfordrer derfor våre kunder til å samle flere produkter i samme bestilling der det er mulig for å bidra til minst mulig belastning på miljøet.

Levering

For å kunne tilby deg fri frakt benytter vi ulike leveringsmåter, og samarbeider med både Bring og PostNord. Vi leverer direkte i din postkasse der det er mulig, hvis ikke plukker du opp din bestilling på nærmeste utleveringssted. Dersom ønskelig kan du velge en annen leveringsmetode, eksempelvis pakke levert hjem, til en lav pris i kassen.

Alle produkter oppgitt som lagervare sendes normalt fra oss senest dagen etter bestilling. Leveringstid varierer deretter vanligvis mellom 2-5 dager, avhengig av avstand og leveringsmåte.

Sendinger som ikke kan leveres og uavhentede pakker som kommer i retur til oss belastes kunde med et gebyr på 150,-. Eventuelt restbeløp refunderes kunde. Gebyret dekker fraktkostnader frem til deg og tilbake til oss igjen, samt vår behandling av saken.

OBS: Vi leverer dessverre ikke til Svalbard.

Gaver

Mange av våre produkter passer ypperlig som gaver og vi pakker gjerne inn din bestilling i flott gavepapir om ønskelig for kun 19,-. På denne måten kan din bestilling leveres direkte til mottaker og du slipper unødvendig frakt og ventetid. Ønsker du å legge ved en hilsen oppgis dette i din bestilling.